U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Interview met Raymond van Weerdenburg, eigenaar van van Weerdenburg Electrotechniek: “Wij doen alles vanuit passie.”

Mijn naam is Raymond van Weerdenburg, trotse eigenaar van van Weerdenburg Electrotechniek BV. Na jarenlang ervaring opdoen in dienstverband en het opdoen van kennis in de elektrotechniek heb in 2004 de knoop doorgehakt en ben ik van Weerdenburg Electrotechniek BV begonnen. Wat begon als een ambitieuze stap, is langzaamaan ontwikkeld tot een mooi en stabiel bedrijf.

 

Waar is jouw passie voor elektrotechniek begonnen?

Ik ben zelf jong begonnen als leerling monteur. Ik vond het werk leuk en luisterde naar het vak, waardoor ik mijzelf omhoog heb kunnen werken binnen de elektrotechnische sector. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid tot leidinggevend monteur en heb ik daarna de stap gezet om voor mezelf te beginnen.

Bij van Weerdenburg BV voeren we werkzaamheden uit waar wij goed in zijn en die we leuk vinden. We zijn voornamelijk werkzaam binnen de (kleine) zakelijke markt en voeren vaak speciale en inhoudelijk uitdagende werkzaamheden uit. Dat is waar we goed in zijn en ons in onderscheiden.

Ik houd van het vak en word enthousiast van het bedenken van oplossingen voor technische uitdagingen. Voor de werknemers is het bij ons ook altijd uitdagend. Er zijn telkens nieuwe ontwikkelingen, waardoor we constant bezig zijn met het bedenken van lange termijnoplossingen.

 

Wat wil jij overbrengen als eigenaar van van Weerdenburg Electrotechniek BV?

Wat ik wil overbrengen is natuurlijk technische kennis en ervaring. Ik zie mensen zich graag ontwikkelen en wil hier mijn steentje aan bijdragen. Ook hoop ik dat ik de passie die ik zelf heb voor het werk kan overbrengen.

 

Hoe omschrijf je de bedrijfscultuur bij van Weerdenburg Electrotechniek BV?

De bedrijfscultuur is laagdrempelig en open. Ik sta zelf liever naast dan boven de werknemers, wat er (hopelijk) voor zorgt dat het communiceren soepel en prettig verloopt. We zijn als bedrijf klant- en oplossingsgericht en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We verrichten werkzaamheden uit waar we achter staan en doen we geen dingen omdat het maar “even gedaan moet worden”. We doen kwalitatieve en mooie projecten en werken deze tot in detail uit.

 

Waarom zou iedereen bij van Weerdenburg Electrotechniek BV moeten willen werken?

De sfeer onderling is erg goed, de communicatie is prettig en er is een hecht team. Ik heb geen ambitie om honderd man in dienst te hebben, ik wil de kleinschaligheid bewaren en houd het graag overzichtelijk en menselijk. De projecten die we bij van Weerdenburg doen zijn niet de doorsnee projecten. Hierdoor liggen er altijd weer nieuwe uitdagingen op de loer. Dit is voor iemand met passie voor elektrotechnisch werk natuurlijk een droom!

 

Ben jij na het lezen van dit interview enthousiast geworden? Check dan onze openstaande vacatures.