U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Diensten

Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtstroominstallaties zijn de basis van elk huis en bedrijfspand. U kunt hierbij denken aan verlichting, meterkasten, schakelaars, stopcontacten en voedingen voor apparaten. Wij installeren, renoveren en verduurzamen uw licht- en krachtinstallatie volgens de wettelijke eisen en voorschriften.

Brandbeveiliging en noodverlichting

Wij leveren, installeren en onderhouden op maat gemaakte brandmeld-, ontruimings- en noodverlichtingssystemen voor bedrijven, welke voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

Inbraakbeveiliging en camerabewaking

Wij leveren, installeren en onderhouden inbraakbeveiligings- en camerabeveiligingssystemen voor bedrijven en particulieren volgens de laatste normen.

Data- en telecomnetwerken

Communicatie is onmisbaar binnen een huishouden en onderneming. De ontwikkeling van hardware en software gaat steeds sneller en data wordt telkens omvangrijker. Hierdoor is databekabeling een belangrijke schakel geworden bij telefoon- en dataverkeer. Wij installeren alle soorten netwerkbekabeling en patchkasten volgens de geldende normen en wetgeving.

Domotica

Domotica wordt ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd. Wij installeren complete domotica systemen in woningen en bedrijven.

Zonnepanelen

Wij adviseren en installeren zonnepanelen op maat zodat u maximaal rendement uit uw zonnepanelen kunt halen.

Laadpalen

Wij installeren oplaadpunten voor elektrische auto’s of fietsen. Zowel zakelijk als bij u thuis.

LED-verlichting

Wij leveren en installeren LED-verlichting voor bedrijven en particulieren volgens een op maat gemaakt lichtplan. LED-verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur en is daarom uitermate geschikt voor nieuwbouw, renovatie of verbouwing.

NEN 1010 en NEN 3140 inspecties

Wij kunnen ervoor zorgdragen dat uw installatie volgens NEN1010 of NEN3140 gekeurd wordt, door een extern elektrotechnisch inspectiebedrijf.

Service en onderhoud

Wij zorgen door middel van een op maat gemaakt contract dat uw elektrotechnische installaties het juiste onderhoud en service krijgen.